СЛАДКО ИЗКУШЕНИЕ

Ако сте любители на домашните сладки изкушения,имам  идеи за вас. Идея за най-бързия и лесен десерт. С него определено ще очаровате и най-претенциозните! Десерт който е  изключително подходящ за моментите, в които бързо трябва да направите нещо сладко с невероятен вкус и аромат.

Необходими продукти:

1 КОНДЕНЗИРАНО МЛЯКО КАРАМЕЛ, 500 ГР ЗАКВАСЕНА СМЕТАНА, ОКОЛО 10 БРОЯ ЧАЕНИ БИСКВИТИ, 2 БАНАНА, 1 ЕСЕНЦИЯ С АРОМАТ НА РОМ (МОЖЕ ДА ЗАМЕСТИТЕ С АЛКОХОЛ ПО ВАШЕ ЖЕЛАНИЕ), 1-2 СУПЕНИ ЛЪЖИЦИ ПУДРА ЗАХАР, ОКОЛО 100 ГР СТАФИДИ, 100 ГР ШОКОЛАД.

Начин на приготвяне:

ИЗБЕРЕТЕ ПОДХОДЯЩИ ЧАШИ ИЛИ КУПИЧКИ, В КОИТО ДА ПОДРЕДИТЕ ПРОДУКТИТЕ. НАЧУПЕТЕ БИСКВИТИТЕ И ГИ РАЗПРЕДЕЛЕТЕ ПО РАВНО НА ДЪНОТО НА ЧАШИТЕ. ПОКРИЙТЕ С РАВЕН ПЛАСТ КОНДЕНЗИРАНО МЛЯКО (КАКТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ОТ СНИМКИТЕ "СТЪПКА ПО СТЪПКА") И ПОРЪСВАТЕ ПО МАЛКО ОТ ЕСЕНЦИЯТА. НАРЕЖЕТЕ БАНАНИТЕ НА ШАЙБИ И ГИ ПРИБАВЕТЕ ПО РАВНО ОТГОРЕ, ПОРЪСЕТЕ СЪС СТАФИДИ. РАЗБЪРКАЙТЕ СМЕТАНАТА С ПУДРАТА ЗАХАР И РАЗПРЕДЕЛЕТЕ ВЪРХУ СТАФИДИТЕ. УКРАСЕТЕ С НАЧУПЕНИ ПАРЧЕНЦА ШОКОЛАД. ПРИБЕРЕТЕ ЗА НЯКОЛКО ЧАСА В ХЛАДИЛНИКА ПРЕДИ КОНСУМАЦИЯ. СЛАДКО ИЗКУШЕНИЕ С ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРИЯТЕН ВКУС. РЕЦЕПТАТА-ВДЪХНОВЕНИЕ Е ОТ МОЯ КОЛЕГА ИВАН И ТУК Е МЯСТОТО ДА КАЖА: -БЛАГОДАРЯ ТИ ВАНКА! ПРОБВАЙТЕ И СПОДЕЛЕТЕ. ДА ВИ Е СЛАДКО.

Стъпка 1


СЛАДКО ИЗКУШЕНИЕ -Стъпка-4457
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

Стъпка 2


СЛАДКО ИЗКУШЕНИЕ -Стъпка-4458
ИЗБЕРЕТЕ ПОДХОДЯЩИ ЧАШИ ИЛИ КУПИЧКИ, В КОИТО ДА ПОДРЕДИТЕ ПРОДУКТИТЕ. НАЧУПЕТЕ БИСКВИТИТЕ И ГИ РАЗПРЕДЕЛЕТЕ ПО РАВНО НА ДЪНОТО НА ЧАШИТЕ

Стъпка 3


СЛАДКО ИЗКУШЕНИЕ -Стъпка-4459
ПОКРИЙТЕ С РАВЕН ПЛАСТ КОНДЕНЗИРАНО МЛЯКО

Стъпка 4


СЛАДКО ИЗКУШЕНИЕ -Стъпка-4460
ПОРЪСВАТЕ ПО МАЛКО ОТ ЕСЕНЦИЯТА

Стъпка 5


СЛАДКО ИЗКУШЕНИЕ -Стъпка-4461
НАРЕЖЕТЕ БАНАНИТЕ НА ШАЙБИ И ГИ ПРИБАВЕТЕ ПО РАВНО ОТГОРЕ

Стъпка 6


СЛАДКО ИЗКУШЕНИЕ -Стъпка-4462
ПОРЪСЕТЕ СЪС СТАФИДИ

Стъпка 7


СЛАДКО ИЗКУШЕНИЕ -Стъпка-4463
РАЗБЪРКАЙТЕ СМЕТАНАТА С ПУДРАТА ЗАХАР

Стъпка 8


СЛАДКО ИЗКУШЕНИЕ -Стъпка-4464
РАЗПРЕДЕЛЕТЕ ВЪРХУ СТАФИДИТЕ. УКРАСЕТЕ С НАЧУПЕНИ ПАРЧЕНЦА ШОКОЛАД

Стъпка 9


СЛАДКО ИЗКУШЕНИЕ -Стъпка-4465
ПРИБЕРЕТЕ ЗА НЯКОЛКО ЧАСА В ХЛАДИЛНИКА ПРЕДИ КОНСУМАЦИЯ.

Стъпка 10


СЛАДКО ИЗКУШЕНИЕ -Стъпка-6580

В БЛИЗЪК ПЛАН